Natakar, barman, barist (m/ž) - več oseb

Naloge in odgovornosti:

Prevzemanje naročil gostov in svetovanje, deserviranje, zaračunavanje in obračun storitev.

Skrb za kakovostno in ažurno postrežbo.

Priprava toplih in hladnih napitkov.

Pripravljanje prostorov, opreme in drobnega inventarja za strežbo.

Vzdrževanje reda in čistoče v povezavi s strežbo.

Kontroliranje kakovosti serviranih jedi in pijače.

Druga povezana dela z delovnim mestom.

 

Kuhar, picopek (m/ž) - več oseb

Naloge in odgovornosti:

Priprava jedi po naročilu in po vnaprej določenih receptih.

Skrb za kakovost in ustreznost pripravljene hrane.

Skrb za red in čistočo kuhinje (dnevno čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme, naprav in delovnih površin) ter za osebno higieno v skladu s sistemom HACCP. (Čiščenje kuhinjskih tal in generalno čiščenje kuhinjskih naprav je v domeni čistilke).

Naročanje in prevzem živil za pripravo jedi. Ažurna skrb za zalogo po metodi FIFO.

Sodelovanje pri uvajanju novih zaposlenih pri primerni izkušenosti in poznavanju procesa dela.

Delovanje v smislu dobrega gospodarja.

Druga povezana dela z delovnim mestom.

 

Pričakujemo:

Sposobnost samostojnega in timskega dela, samoiniciativnost, odgovornost in voljo do dela.

 

Ponujamo:

Dinamično in razgibano delo v priljubljeni piceriji med Mariborčani.

Izbira med lokacijo pod Pohorjem (svež zrak, parkirna mesta, 2 prosta dneva po izbiri) in NOVO lokacijo v centru mesta (mestni vrvež, nedelje zaprto / z izjemo decemberskih nedelj, privlačna lokacija za prihod na delo peš, s kolesom ali mestnim avtobusom).

Urejeno delovno okolje (delovna sredstva in oprema, droben inventar, prostor za počitek, subvencionirana malica, program uvajanja na delovno mesto, organizirano delo po področjih).

Sodelovanje pri kreiranju delovnega časa in fleksibilna izraba dopusta.

Možnost izobraževanja in napredovanja.

Podpora velike ekipe - na lokaciji pod Pohorjem smo ekipa 45 sodelavcev na različnih delovnih mestih. Spodbujamo ekipni duh.

Stimulativno redno plačilo, regres in napitnina za natakarje - rajonce.

Zaposlitev s polnim delovnim časom.

Sklenitev delovnega razmerja za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

 

 

Kontaktna oseba Diana Hajdin 041 656 075. Pokličite in se dogovorite za sestanek ali pošljite prijavo z življenjepisom na diana.hajdin@gmail.com.

 

Vabimo vas, da skupaj z nami oživite legendarno Gostilno Štajerc v samem centru Maribora. Ob odprtju druge picerije in špageterije La Cantina center sestavljamo ekipo, ki bo štela najmanj 25 sodelavcev.

Sestavljamo in uvajamo novo ekipo s katero bomo oživeli največji vrt v mestu. Glede na to, da je minilo že več kot desetletje od odprtja picerije pod Pohorjem smo se v tem času naučili, kaj je potrebno za dober servis in prijazno delovno okolje. Imamo razvit program uvajanja. Veseli smo velikega zanimanja za delovna mesta v kuhinji, a še iščemo picopeka in kuharja na testeninah. Še vedno je odprtih nekaj delovnih mest v strežbi. Pozivamo natakarje, bariste, osebje za delo za točilnim pultom ter vse ostale interesente, da nas pokličejo in se nam predstavijo.